Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی صنعت برق، از خاموشی مراکز مجاز رمز ارز‌ به منظور مدیریت مصرف برق در کشور خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی در ارتباط زنده با برنامه روی خط خبر گفت: هر سال در دوره سرد سال به دلیل افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و صنعتی، نیروگاه‌ها دچار محدودیت سوخت می‌شوند و از این جهت ضروری است اقدامات لازم برای کاهش مصرف برق داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از این اقدامات بحث روشنایی معابر و نظارت بر مصرف ادارات به منظور مدیریت مصرف برق آنهاست، افزود: مراکز استخراج رمز ارز‌ در مجموع با مصرف حدود ۲۰۹ مگاوات، امسال در اولویت قرار گرفته و از مدار خارج شدند.

سخنگوی صنعت برق، با اشاره به میزان تولید برق نیروگاه‌ها افزود: در شرایط کنونی پیک شبانه حدود 41 هزار مگاوات است که قطعا این عدد از تابستان که 67 هزار مگاوات بوده، خیلی کمتر است؛ یعنی ما باید در تابستان به دلیل فعالیت دستگاه‌های سرمایشی 60 درصد تولید برق بیشتر داشته باشیم.

وی تاکید کرد: برخورد با استخراج کنندگان غیرمجاز رمز ارز‌ هم همچنان با شدت ادامه دارد و همه این اقدامات در این جهت است که بتوانیم برق بخش‌های خانگی و صنعتی را تامین کنیم.

وی ادامه داد: در بخش روشنایی هم توانستیم 364 مگاوات مصرف را کاهش دهیم تا بتوانیم در بخش‌های خانگی، صنعتی و تجاری برق پایدار داشته باشیم.

رجبی مشهدی در پایان با بیان اینکه از طریق سامانه برق من امکان ثبت مراکز غیرمجاز فراهم شده و افراد می‌توانند این مراکز را ثبت کرده و هیچ ردی از آنها به جا نماند، گفت: تاکنون به کسانی که در شناسایی مراکز استخراج رمز ارز همکاری داشته‌اند 5.3 میلیارد تومان پاداش پرداخت شده است.

برچسب هارمز ارز کمبود برق مصطفی رجبی‌ مشهدی وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: رمز ارز کمبود برق وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه